Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 9 septembrie lucratorii din cadrul Sectiei 11 Politie Rurala Pojorata, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Pojorâta în scopul prevenirii faptelor antisociale la regimul traficului și transportul ilegal al materialelor lemnoase, în jurul orelor 10,00 au constatat ca o autoutilitara descarca material lemnos, fiind amplasata pe sensul de mers spre Vatra Dornei D.N. 17.

S-a procedat la verificarea în aplicatia SUMAL 2.0 constatandu-se ca pentru numarul de înmatriculare al autoutilitarei a fost emis un aviz în data de 09.09.2022, dar transportul a fost închis cu aproximativ 50 minute anterior interogarii, iar materialul lemnos care se descarca nu avea documente de provenienta.

In aceste conditii s-a procedat la oprirea ulterioară în trafic a autoutilitarei, care între timp terminase de descarcat și s-a identificat conducatorul auto care a declarat ca materialul lemnos descarcat îi apartine și ca nu este acoperit de documente de provenienta.

In continuare materialul lemnos a fost reâncărcat în autoutilitara din curtea imobilului amplasat în Pojorata și a fost transportat la sediul Atelierului de Productie Sadova. Aici a fost inventariată încărcatura și s-a constatat ca volumul transportat ilegal este de 6, 13 m.c., clasificandu-se ca lemn rotund rașinoase foc.

S-a luat masura sanctionarii contraventionale a conducatorului autoutilitarei de 36 ani pentru încalcarea dispozitiilor art. 19, alin. (2), lit. a), pct. (3) din Legea 140/2010, iar totodata s-a dispus confiscarea cantitatii de 6,13 m.c. lemn rotund rașinoase foc, avand contravaloarea de 747,86 lei, fiind predat în custodia Atelierului de Productie Sadova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava