MOPAN Suceava

În perioada 07.08.-14.08.2018, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Suceava și cei din cadrul subunităților teritoriale de poliție, în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării și prelucrării masei lemnoase. Astfel, au fost efectuate 46 de acţiuni și controale şi au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale în valoare de 53.040 lei. De asemenea, a fost confiscat/ridicat 17,86 m.c material lemnos în valoare de 5.380 lei în vederea stabilirii provenienţei.

La 08.08.2018, ora 23.10, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2H, autoutilitara condusă de un tânăr de 21 de ani din comuna Dumbrăveni care transporta cherestea.  În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii au stabilit că acesta transporta ilegal cantitatea de 4,28 m.c. cherestea de esență rășinoase. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, materialul lemnos în valoare de 2.859 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic, iar autoutilitara în valoare de 25.000 lei a fost indisponibilizată la sediul Ocolului Silvic Marginea.

La 14.08.2018, ora 07.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe str. Podu Verde din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 58 de ani din comuna Dorna Candrenilor, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,758 m.c. lemn de foc de esență rășinoase. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 331 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava