MOPAN Suceava

Politiștii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea au oprit pentru control autoutilitara care se deplasa pe DC neclasificat, pe raza comunei Marginea. S-a stabilit ca autoutilitara era condusa de un tanar de 19 ani, din comuna Sucevita, iar în urma controlului efectuat asupra autoutilitarei s-a constatat ca transporta materiale lemnoase fara a detine documente specifice de transport.

S-a procedat la efectuarea de verificari în aplicatia SUMAL CONTROL, stabilindu­ se ca pentru autoutilitara în cauza nu exista emis document care sa ateste provenienta materialelor lemnoase, ocazie cu care autoutilitara a fost condusa la punctul de descarcare ,,Canton silvic”, unde personalul silvic din cadrul OS Marginea a procedat la inventarierea încarcaturii  de  materiale  lemnoase.  Astfel  s-a  constatat că în  autoutilitara se afla cantitatea de 2,00 m.c.  lemn specia fag, conform carnetului de inventariere intocmit de catre reprezentantii din cadrul Ocolului Silvic Marginea.

Șoferul a fost sanctionat contraventional iar cantitatea de 2,00 m.c. lemn specia fag, în valoare de 346 lei a fost confiscata și predată în custodie OS Marginea.

Lemn  fără acte în valoare de 346 de lei confiscat de polițiști de la un tânăr de 19 ani din Sucevița, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava