Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Putna a fost sancționat de polițiști după ce a fost prins în timp ce transporta lemne fără documente legale. În cursul zilei de vineri, o patrulă din cadrul Secției de Poliție Gălănești a oprit pentru control, pe raza comunei Vicovu de Jos, o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Putna. Bărbatul transporta material lemnos și a prezentat pentru control, un aviz de însoțire emis la data de 2 martie 2018, ora 11.20.

Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la legalitatea transportului de material lemnos, la data și ora la care a fost emis avizul, șoferul fiind observat în trafic în timp ce efectua un alt transport de material lemnos pe raza comunei Vicovu de Jos, polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că bărbatul a efectuat două transporturi de material lemnos, folosind același aviz de însoțire.

În cauză s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Marginea, care în urma inventarierii au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal, cantitatea de 1,6 m.c. lemn de foc de esență fag. Șoferul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 262 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava