MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au confiscat o cantitate de 2,4 metri cubi de lemne de la un bărbat de 31 de ani, pentru care acesta nu avea documente legale. În dimineața zilei de sâmbătă, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au identificat pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, o autoutilitară condusă de către un bărbat de 31 ani, din comuna Frumosu, care transporta material lemnos.
Șoferul a precizat faptul că nu deține documente de transport pentru materialul lemnos, sens motiv pentru care a fost condus la Depozitul de material lemnos Dragoșa, aparținând Ocolului Silvic Vama, în vederea inventarierii și luării măsurilor legale.
În urma inventarierii lemnului în cauză s-a stabilit că şoferul transporta cantitatea de 2,40 mc lemn foc rășinoase, în valoare totală de 192 lei, ce nu depășește de 5 ori valoarea unui mc de masă lemnoasă pe picior.
S-au luat măsuri de sancționare conform Legii 171/2010, dispunându-se totodată confiscarea materialului lemnos, care a fost predat în custodie personalului silvic de la Depozitul de material lemnos Dragoșa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava