MOPAN Suceava

Rockerul Lenny Kravitz şi-a înfiinţat, la New York, propria companie de design interior în anul 2003, însă, spune el, simţ estetic a avut dintotdeauna.

Într-un interviu recent, starul a mărturisit că în 1980, când era falit, şi-a mobilat locuinţa cu lucruri pe care le găsise pe stradă. „După ce am lansat primul meu album şi mi-am cumpărat propria locuinţă, nu îmi puteam permite tot ceea ce îmi doream. Găseam lucruri pe stardă. Oamenii din New York aruncau mereu canapele, scaune şi mese. Pe stradă găseai o mulţime de lucruri la care cei bogaţi renunţau. Erau foarte multe chestii în stare foarte bună. Le luam acasă, le curăţam, le făceam să arate cum îmi doream. De acolo a început totul.”, a povestit Lenny Kravitz, potrivit sursei citate.

Lenny şi echipa sa de la Kravitz Design s-au implicat în multe proiecte interesante de-a lungul anilor, dar starul a mărturisit că nu şi-a închipuit niciodată că va deveni designer, în ciuda faptului că mereu l-au pasionat obiectele frumoase. El a adăugat: „Kravitz Design a luat naştere oficial în 2003, dar exista de mai multă vreme. Doar că nu exista un birou. Mereu am fost interesat de design-ul interior, doar că nu am ştiut acest lucru. De-a lungul anilor, din copilărie, mereu am fost conştient de lucurile din jur. Peisaje. Modul în care îmi aranjam camera, starea pe care ştiam că mi-o va da. Eram copil, dar aranjam totul în felul meu. Muzica. Luminile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava