Rockerul Lenny Kravitz şi-a înfiinţat, la New York, propria companie de design interior în anul 2003, însă, spune el, simţ estetic a avut dintotdeauna.

Într-un interviu recent, starul a mărturisit că în 1980, când era falit, şi-a mobilat locuinţa cu lucruri pe care le găsise pe stradă. „După ce am lansat primul meu album şi mi-am cumpărat propria locuinţă, nu îmi puteam permite tot ceea ce îmi doream. Găseam lucruri pe stardă. Oamenii din New York aruncau mereu canapele, scaune şi mese. Pe stradă găseai o mulţime de lucruri la care cei bogaţi renunţau. Erau foarte multe chestii în stare foarte bună. Le luam acasă, le curăţam, le făceam să arate cum îmi doream. De acolo a început totul.”, a povestit Lenny Kravitz, potrivit sursei citate.

Lenny şi echipa sa de la Kravitz Design s-au implicat în multe proiecte interesante de-a lungul anilor, dar starul a mărturisit că nu şi-a închipuit niciodată că va deveni designer, în ciuda faptului că mereu l-au pasionat obiectele frumoase. El a adăugat: „Kravitz Design a luat naştere oficial în 2003, dar exista de mai multă vreme. Doar că nu exista un birou. Mereu am fost interesat de design-ul interior, doar că nu am ştiut acest lucru. De-a lungul anilor, din copilărie, mereu am fost conştient de lucurile din jur. Peisaje. Modul în care îmi aranjam camera, starea pe care ştiam că mi-o va da. Eram copil, dar aranjam totul în felul meu. Muzica. Luminile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava