Lenny Kravitz a mărturisit că renunță la alcool și tutun atunci când se află în turneu, pentru a fi sigur cp vocea sa rămâne în formă.

Cântărețul în vârstă de 54 de ani a spus pentru BANG Showbiz, când a fost întrebat ce face pentru a avea grijă de vocea sa, potrivit contactmusic.com: „Vocalize, încerc să nu fac abuz de ea atunci când sunt pe drum, nu consum alcool, nu fumez, călătoresc singur – mă lupt destul cu faptul că trebuie să merg cu avioane și cu autobuze.”

Faimosul muzician mai spune că dieta sa sănătoasă îl ajută, de asemenea, să își păstreze vocea într-o formă bună. „Îmi place să consum, cât pot de mult, mâncare organică, lucru care e mai ușor acum față de cum era cândva. Mănânc foarte multe produse neprocesate.”, a adăugat Lenny Kravitz, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă alimentația sănătoasă este și secretul pentru aspectul său mereu tânăr, muzicianul a spus: „Cu siguranță, dar și genele bune – trebuie să recunosc asta. Nu am, practic, un regim special pentru întreținerea pielii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava