MOPAN Suceava

Nu abandonează lupta! Problemele de sănătate şi cele financiare îi dau în continuare de furcă lui Leo Iorga (52 de ani), însă solistul se zbate pentru a ieşi la liman. Mai nou, i-au venit în ajutor şi prietenii din TVR, care organizează o campanie umanitară, prin care speră să strângă banii necesari pentru tratamentul artistului, potrivit click.ro.

“Drumul e lung şi tare aş vrea, s-ajung la tine, în casa ta”! Aşa suna refrenul şlagărului “Trenul pierdut”, pe care Leo Iorga îl cânta, în anii ’90, cu trupa Compact. Ironia face ca acum, drumul lui spre vindecare să fie lung şi anevoios, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, în anul 2011.

A trecut prin cinci operaţii, a căutat vindecarea şi la un centru specializat din Cuba, însă de fiecare dată s-a lovit de un impediment: banii. Acesta este şi motivul pentru care prietenii i-au venit mereu în ajutor pentru a-i salva viaţa. Aşa se va întâmpla şi azi, când televiziunea publică va organiza o campanie umanitară, “Împreună pentru Leo Iorga”, cu scopul de a strânge cel puţin 300.000 de euro, sumă uriaşă care-i este necesară solistului pentru un nou tratament, care s-ar putea întinde pe durata a 30 de luni şi care îi dă mari speranţe, mai notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/leo-iorga-nu-scapat-de-cancer-mai-are-nevoie-de-300000-eu-ca-sa-invinga-boala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava