Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce a anunțat de curând să se pregătește să devină mămică pentru prima oară, cântăreața Leona Lewis și-a afișat mândră burtica de gravidă într-un costum de baie care i-a pus rotunjimile în evidență, notează click.ro.

Leona Lewis radiază de fericire de când a anunțat că este însărcinată! Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a pozat fără rețineri în fața camerei de fotografiat, într-un costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere.

Optând pentru un costum verde fistic, care se potrivea de minune cu pielea ei bronzată, Leona și-a dezvăluit fericită sarcina, care este deja una avansată. Artista se află în prezent în vacanță, după ce și-a cerut de curând iertare de la admiratorii săi pentru că a fost nevoită să își anuleze turneul, în cadrul căruia urma să aibă mai multe concerte. Acestea erau însă programate pentru perioada imediat următoare nașterii, așadar artista a decis că are nevoie de mai mult timp pentru recuperare.

Leona Lewis a explicat că a făcut acest lucru deoarece își dorește să fie liniștită după ce îl aduce pe primul ei copil pe lume, lucru care se va întâmpla cât de curând. Momentan, cântăreața nu a dezvăluit sexul bebelușului său.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/v-o-mai-amintiti-pe-leona-lewis-cantareata-e-635729.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava