Concert pascal
MOPAN Suceava

Leona Lewis – care și-a lansat propria linie de produse cosmetice împreună cu ‘The Body Shop’ – adoră să se joace cu machiajul său și cu părul și crede că procesul de pregătire înainte de un concert sau de un spectacol este ca un joc, informează contactmusic.com.

Ea a declarat în cadrul unui interviu acordat revistei Closer, potrivit sursei citate: ”Îmi place să am grijă de părul meu, să mă joc cu mai multe tipuri de coafuri și, deasemenea, îmi place să mă machiez, să folosesc produse de îngrijire. De fapt, mi se pare amuzant, mă gândesc la frumusețe, în generalm ca la un fel de joc. Din acest motiv mi se pare foarte cool faptul că am propria linie de produse cosmetice și, mai ales, faptul că sunt produse făcut după standardele mele.”

Leona este o mare fană a look-ului natural și mereu a fost sfătuită să păstreze totul cât mai simplu când vine vorba despre machiaj.
”Mai puțin, este mai mult: cosmeticiana mea îmi spune mereu că, cu cât pui mai puțin machiaj pe față, cu atât arăți mai bine.”, a spus cântăreața, conform aceleași surse, atunci când a fost întrebată care este cel mai bun sfat de frumusețe pe care l-a primit vreodată.

Artista în vârstă de 28 de ani a mai mărturisit că, atunci când nu se află în fața camerelor de filmat ori de fotografiat, îi place să-și lase pielea să respire.
”Când nu am concerte, interviuri sau ședințe foto, machiajul meu de zi este foarte simplu. De obicei nu-mi aplic nimic pe față. Dar, se întâmplă, câteodată, să amestec puțin fond de ten cu crema de față și să mă dau cu mascara.”, a mai spus ea.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava