• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fostul antrenor al Universităţii Suceava, Leonard Bibirig, a revenit în sala LPS ca adversar, el fiind în prezent tehnicianul grupării HC Vaslui. La fel de tenace ca şi cel care s-a aflat pe banca tehnică, gruparea vasluiană s-a luptat până la final cu tinerii de la CSU II Suceava şi a câştigat.
Cu Roşu, Ţigănaşu, Burlacu şi Petrea în primul şapte, sucevenii păreau favoriţi în disputa cu echipa din Vaslui. Începutul jocului a fost unul care a confirmat acest lucru, elevii antrenorului Dumitru Bernicu fiind de neoprit. Deşi au condus marea majoritate a primelor 30 de minute, sucevenii au intrat la cabine cu avantaj de doar un singur gol pe tabela de marcaj.
În partea secundă disputa a fost extrem de echilibrată, oaspeţii arătând frumoase disponibilităţi tehnice şi tactice. Pe final, gazdele au ratat din toate poziţiile, de pe semicerc, de la şapte metri, din unghi şi din poziţie centrală şi le-au permis oaspeţilor să se distanţeze decisiv şi să câştige cu 30-25. Deşi victoria vasluienilor nu poate fi contestată, trebuie totuşi de menţionat faptul că sucevenii au fost sancţionaţi cu cel puţin cinci eliminări în repriza a II-a, faţă de doar una pe final a vasluienilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava