• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După cinci ani şi jumătate petrecuţi la CS Universitatea, Leonard Bibirig a părăsit echipa semnând un contract ca antrenor al echipei HC Vaslui, formaţie clasată pe locul IV în Divizia A. Nu trebuie omise performanţele remarcabile realizate sub conducerea tehnică a lui Bibirig, formaţia suceveană fiind una din surprizele Ligii Naţionale în ultimii ani şi o prezenţă deosebită în Challenge Cup.

“Leonard m-a anunţat de fiecare dată când a avut vreo ofertă, iar acum de când este la echipa a doua a clubului nostru nu mai are perspective şi are puţini jucători în pregătire. De altfel, el se gândea să se întoarcă acasă la Vaslui şi acum a venit această oportunitate” a declarat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

Leonard Bibirig a venit la Suceava în vara anului 2007, iar timp de doi ani a fost jucător şi antrenor secund al Universităţii. Din 2009 şi până în prezent a condus echipa locală de handbal în calitate de antrenor principal, cu o pauză în perioada iulie-noiembrie 2011, când banca tehnică a fost condusă de Stelian Bursuc. Leonard Bibirig a câştigat trei titluri de campion al României, trei cupe ale României şi a jucat în peste 90 de meciuri ale Echipei Naţionale, unde a fost şi căpitan. Iubitorii handbalului sucevean trebuie să-i mulţumească lui Leonard Bibirig, un tehnician de excepţie care a oferit exemplul său personal şi experineţa sa în slubja echipei CS Universitatea Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava