Concert pascal
MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio a anunțat că va mai face o donație de 15 milioane de dolari prin intermediul fundației sale unor organizații ecologiste care luptă pentru a pune capăt nevoii omenirii pentru cărbune, ulei și gaz, informează contactmusic.com.

Faimosul actor în vârstă de 41 de ani a fost recompensat pentru implicarea sa în problemele de mediu, marți, la World Economic Forum’s Crystal Awards, care a avut loc în Davos, Elveția și a confirmat, în timpul discursului pe care l-a ținut, că va mai face o donație consistentă. Leonardo DiCaprio a spus: „Pur și simplu nu putem permite ca lăcomia marilor corporații pentru cărbune, ulei și gaz să determine viitorul umanității.” El a adăugat: „Planeta noastră nu poate fi slavată decât dacă vom lăsa combustibilii minerali în pământ, acolo unde le este locul.”

Starul a mai făcut o donație de 15 milioane de doari unor organizații ecologiste, tot prin intermediul fundației sale, vara trecută.

Actorul american a înfiinţat Leonardo DiCaprio Foundation în 1998 şi a făcut donaţii de multe milioane de dolari, de-a lungul anilor, unor fundaţii care militează pentru conservarea mediului înconjurător şi a animalelor sălbatice. De asemenea, DiCaprio este mesager al păcii pentru climă din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), din 2014. Fundaţia starului are misiunea de a proteja ultimele locuri cu adevărat sălbatice de pe Terra şi de a construi o relaţie mai armonioasă între umanitate şi lumea naturală în general, potrivit unei declaraţii a Naţiunilor Unite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava