MOPAN Suceava

Leonardo Dicaprio se simte „copleșit” de cât de mult sprijin i-au arătat fanii înaintea câștigării primului premiu Oscar din carieră, duminică, potrivit contactmusic.com.

Starul din ‘The Revenant’ a obținut duminică seară primul premiu Oscar din carieră. Faptul că a fost nominalizat de cinci ori de-a lungul timpului, dar nu a primit, până anul acesta, nicio o statuetă de aur, i-a făcut pe fanii din lumea întreagă, dar și pe colegii de breaslă să-i trimită încurajări și gânduri bune într-un număr foarte mare înainte de ceremonia care a avut loc duminică seară.

Actorul în vârstă de 41 de ani s-a declarat șocat și încântat de sprijinul arătat de oameni: „Totul pare ireal, pentru că nu ai cum să mulțumești fiecărei persoane în parte, mai ales să te întâlnești cu toți.”, a spus starul pentru Us Magazine. „Afli de pe internet, auzi de la diferite persoane și mereu încercăm să mulțumim tuturor. Dar anul acesta, în mod special, am fost copleșit de sprijinul primit. Serios, am primit încurajări de la atât de mulți fani și de la atât de multe persoane din industrie, încât, într-un fel, este șocant.”, a adăugat Leonardo, vizibil uimit. „Ce pot să spun decât că sunt extraordinar de recunoscător, chiar sunt.”

Regizorul filmului care i-a adus lui DiCaprio Ocarul, Alejandro Gonzalez Inarritu, a fost și el victorios duminică seară, plecând acasă cu trofeul categoriei ‘Cel mai bun Regizor’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava