MOPAN Suceava

Actorul Leonardo DiCaprio se ferește să vorbească despre posibilitatea întemeierii unei familii, pentru că, spune el, vorbele i-ar fi interpretate. Starul în vârstă de 41 e ani este, din nou, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood. Asta după ce s-a despărțit recent de modelul Kelly Rohrbach, cu care avea o relație din iunie 2015.

Fanii au început din nou să se întrebe dacă actorul se va așeza vreodată la casa lui – un subiect pe care Leonardo nu prea ar vrea să-l discute. „Mă întrebi dacă aș vrea să aduc pe lume copii în situația asta?”, l-a întrebat Leonardo DiCaprio pe reporterul Rolling Stones care a deschis recent acest subiect. „Dacă se va întâmpla, se va întâmpla. Prefer să nu fiu prea clar în ceea ce privește acest lucru, pentru că vorbele îmi vor fi interpretate… Dacă voi spune cum m-aș simți, cu siguranță aș fi prost înțeles.”, a mai spus actorul, potrivit ContactMusic.

Momentan, Leonardo a hotărât să se focuseze asupra carierei sale, pentru că, spune el, munca îl ajută să scape de monotonia de zi cu zi și, chiar dacă încă se mai luptă cu faima, tot actoria este lucrul ce-l face fericit. El a mai spus, potrivit ContactMusic.com: „Dacă vroiam să renunț la actorie, aș fi putut să fac asta cu mult timp în urmă. Ador să fac filme. Mă simt norocos că pot face asta; merită pe deplin scarificarea unei bune părți din viața mea personală. Nu cred că există persoană care să se fi obișnuit vreodată cu celebritatea. Mereu te copleșește acest lucru. La finalul unei zile, îmi dau seama că sunt oameni care au meserii mult mai grele, oameni care sacrifică mult mai mult din viața personală pentru a merge la muncă, oameni care lucrează în armată. Nu vreau să mă plâng că e greu să fii faimos – pentru că am libertatea de a opri acest lucru, dacă mi-aș dori…”.

Actorul a mai spus: „Viața poate deveni foarte monotonă. Actoria este ca și cum ai trăi mai multe vieți. Când faci un film, mergi în locuri diferite, înveți despre culturi diferite, investighezi viața altcuiva… Este ceva ce-ți deschide ochii incredibil de mult. De asta iubesc actoria.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava