MOPAN Suceava

Leonardo DiCaprio ‘s-a distrat’ în timp ce a filmat scenele de sex pentru pelicula ‘The Wolf of Wall Street’, potrivit contactmusic.com.

În „The Wolf of Wall Street”, film bazat pe o poveste reală, regizat de Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Jordan Belfort, care a reușit să fure de la investitori 200 de milioane de dolari prin diverse scheme frauduloase prin firma sa de brokeraj, Stratton Oakmont.
Filmul se bazează pe o carte scrisă de Belfort, ajuns în închisoare după ce a pledat vinovat în 1999.

Actorul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că s-a distrat la filmări și că nu l-a deranjat deloc să se dezbrace în fața camerei.

”Filmul a depins foarte mult de crearea unei atmosfere nebunești și îndrăznețe. Nu m-a reținut nimic să fac ce simt. Nu au existat dubluri nici pentru mine – sunt doar eu. Eu sunt, în toată splendoarea, plimbându-mă gol dintr-o parte în alta! Am adăugat o scenă cu o orgie într-un avion, ne-a luat o zi întreagă să o filmăm. A fost ceva nebunesc… ”, a declarat actorul.

”Ne-am distrat la filmări. Nu m-am gândit prea mult la faptul că trebuie să mă dezbrac, pentru că am încercat să intru cât mai bine în pielea personajului, să înțeleagă toată lumea cum a fost viața acestui om și ce s-a întâmplat cu adevărat.”, a mai spus Leonardo DiCaprio, potrivit sursei citate.

Leonardo DiCaprio, despre scenele de sex din 'The Wolf of Wall Street': ”Ne-am distrat la filmări”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava