Concert Pascal

Leonardo DiCaprio ‘s-a distrat’ în timp ce a filmat scenele de sex pentru pelicula ‘The Wolf of Wall Street’, potrivit contactmusic.com.

În „The Wolf of Wall Street”, film bazat pe o poveste reală, regizat de Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Jordan Belfort, care a reușit să fure de la investitori 200 de milioane de dolari prin diverse scheme frauduloase prin firma sa de brokeraj, Stratton Oakmont.
Filmul se bazează pe o carte scrisă de Belfort, ajuns în închisoare după ce a pledat vinovat în 1999.

Actorul în vârstă de 39 de ani a mărturisit că s-a distrat la filmări și că nu l-a deranjat deloc să se dezbrace în fața camerei.

”Filmul a depins foarte mult de crearea unei atmosfere nebunești și îndrăznețe. Nu m-a reținut nimic să fac ce simt. Nu au existat dubluri nici pentru mine – sunt doar eu. Eu sunt, în toată splendoarea, plimbându-mă gol dintr-o parte în alta! Am adăugat o scenă cu o orgie într-un avion, ne-a luat o zi întreagă să o filmăm. A fost ceva nebunesc… ”, a declarat actorul.

”Ne-am distrat la filmări. Nu m-am gândit prea mult la faptul că trebuie să mă dezbrac, pentru că am încercat să intru cât mai bine în pielea personajului, să înțeleagă toată lumea cum a fost viața acestui om și ce s-a întâmplat cu adevărat.”, a mai spus Leonardo DiCaprio, potrivit sursei citate.

Leonardo DiCaprio, despre scenele de sex din 'The Wolf of Wall Street': ”Ne-am distrat la filmări”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava