Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Leonardo Dicaprio ar vrea să-l intepreteze pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, într-un film, potrivit contactmusic.com.

Starul din ‚The Wolf of Wall Street’ încă mai primește laude pentru rolul din ‚The Renevant’, care i-a adus și o nominalizare la Oscar, dar deja să gândește la următorul personaj pe care ar vrea să-l interpreteze și anume controversatul lider al Rusiei. „Putin ar fi foarte, foarte, foarte interesant.”, a spus actorul în vârstă de 41 de ani pentru publicația germană Welt am Sonntag. „Mi-ar plăcea plăcea foarte mult să-l joc.”, a dăugat el.

Vladimir Putin nu este singura personalitate rusă de care Leonardo DiCaprio este interesat. În acelaşi interviu, el a mărturisit că i-ar plăcea să interpreteze rolul lui Lenin sau pe al lui Rasputin. Starul a spus, conform sursei citate: „Și Lenin, de asemenea, ar fi un personaj de film interesant de jucat. Mi-ar plăcea foarte mult să-l interpretez și pe Rasputin. Sunt de părere că ar trebui să existe mai multe filme despre istoria Rusiei. Această țară are o mulțime de povești demne de Shakespeare. Pentru un actor, asta este extrem de fascinant.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava