Concert pascal
MOPAN Suceava

DiCaprio și-a transformat casa din Malibu în muzeu al filmului ”Titanic”. A adunat suveniruri de la turnarea filmului mai mult decât orice actor a făcut-o după ce a încheiat filmările, potrivit click.ro.

Invitată la emisiunea ”Behind the Velvet Rope”, în ziua de 2 februarie, moderată de David Yontef, Megan Weaver, expertă în decorațiuni interioare, a făcut dezvăluiri uluitoare despre Leonardo DiCaprio.

Evocând anii 1990, când a lucrat pentru interpretul personajului Jack Dawson din filmul ”Titanic”, Leonardo DiCaprio, Megan Weaver și-a amintit de prima ei vizită în casa din Malibu a starului. Cu umor, ea a povestit că a intrat într-un veritabil muzeu al filmului ”Titanic”. ”Când am lucrat pentru Leo, mama lui mi-a lăsat casa din Malibu pentru weekend. Aveam un iubit din Canada, eram într-o relație la distanță, și mi-a făcut o vizită, iar mama lui Leo m-a lăsat să profit de casă și plajă. Nu i-am spus iubitului unde mergem, dar, când am intrat în casă, totul era Titanic. Șervețele Titanic, postere Titanic, Titanic peste tot. Iubitul m-a întrebat, e casa lui Leo? Și eu i-am răspuns, da”, a mărturisit Megan. Nu era reședința principală a lui DiCaprio, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dicaprio-si-facut-casa-muzeu-titanic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava