MOPAN Suceava

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 12 mai, la ora 07.00, în orașul Suceava, cel de-al doisprezecelea magazin din rețeaua proprie și primul din regiunea Moldovei. Magazinul ce se întinde pe o suprafață de 11.000 mp este situat pe Strada Unirii, nr. 27B.

Oferta cu care LEROY MERLIN vine în întâmpinarea sucevenilor, încă de la deschiderea magazinului, este de aproape 30.000 de produse de calitate la prețuri mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

Magazinul LEROY MERLIN din Suceava pune la dispoziția clienților săi servicii de livrare expres începând de la 19.35 lei, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixarea vopsea etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un coffee corner și o mini-librărie pentru clienți.

Cei 95 de angajați ai magazinului oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii și propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Magazinul LEROY MERLIN Suceava va fi deschis de luni până sambată între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

“Deschiderea primului magazin LEROY MERLIN în Moldova confirmă o dată în plus angajamentul nostru fată de piața din România, pe care ni l-am asumat încă de la lansarea primului magazin, în 2011. Zona Moldovei este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare în viitor. Astfel, pentru a susține expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj, deschiderea din Suceava va fi urmată de altele, în viitorul apropiat, tot în această regiune. Dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse de calitate și servicii impecabile.” , a declarat Frédéric Lamy, directorul general al LEROY MERLIN ROMÂNIA.

„Mă bucur, alături de întreagă echipă a magazinului, să putem oferi clienților produse de calitate, accesibile oricui este interesat să își amenajeze căminul. Dorim să le oferim locuitorilor din Suceava și din împrejurimi experiența cumpărăturilor moderne, cu o gamă largă de produse mereu pe stoc și întotdeauna cu prețuri mici. Clienții sunt invitați să se simtă ca acasă în magazinul nostru! ” , a declarat Xavier Edmond, directorul magazinului LEROY MERLIN Suceava.

În prezent, în România, funcţionează 11 magazine LEROY MERLIN (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr și un magazin în Târgu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall), cel din Suceava fiind al doisprezecelea magazin sub brand propriu.

Pentru detalii despre ofertele LEROY MERLIN clienții interesați pot accesa site-ul companiei www.leroymerlin.ro dar și pagina oficială de Facebook www.facebook.com/LeroyMerlinRomania pentru a primi sfaturi cu privire la amenajarea sau reamenajarea locuinței lor.

Fondat în 1923, LEROY MERLIN are peste 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial. LEROY MERLIN România face parte din Grupul Adeo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava