• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, la Colegiul “Unirea”, elevilor și profesorilor li s-a oferit o alternativă frumoasă la sedentarism: dansul – un preambul la Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită, în fiecare an, pe 29 aprilie.

Activitatea, cu titlul “Let’s dance together! – Haideți să dansăm împreună!”,  a fost organizată la inițiativa consilierului educativ, profesor Mihaela Hărățu, care, împreună cu toți colegii de la catedra de sport, au promovat evenimentul în scoală. Ashley și Sebi, dansatori profesioniști, cu experiență în entertainment în Laponia, Grecia și Marea Britanie, au oferit un curs de dans demonstrative, interactiv în care au implicat elevii și profesorii, reușind să fie imitați cu ușurință și totodată, să stârnească interesul  pentru dansul sportiv sau modern.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava