MOPAN Suceava

Lewis Capaldi susține că „a fost o greșeală”, pentru că tatăl lui se pregătea, înainte de concepția lui, de vasectomie, potrivit contactmusic.com.

Starul de 23 de ani, care a cucerit topurile muzicale cu piesa „Someone You Loved”, a dezvăluit că el nu trebuia să se nască. Lewis a povestit în cadrul unui scurt documentar, intitulat „Birthday Song” și apărut pe YouTube, conform sursei citate: „Trebuia să îl fi văzut pe tatăl meu, era foarte trist. Mama mea era și mai afectată. Urma să facă vasectomie. Am fost o greșeală.”

Fratele său mai mare, Warren, a adăugat: „Lewis a fost rezultatul unei concepții impecabile. Îmi aduc aminte că tata își făcuse vasectomie, iar apoi, nouă luni mai târziu, a venit surpriza – Lewis.”

În altă ordine de idei, Lewis Capaldi a scris noua piesă a Ritei Ora, ‘How To Be Lonely’, care a fost lansată pe13 martie. De asemenea, autorul hit-ului ‘Someone You Loved’, se va putea auzi cântând la chitară pe piesă, dar și în trupa de ‘backing vocals’.

O sursă a spus pentru The Sun înainte de lansarea melodiei, conform ContactMusic: „Lewis a dovedit că este un compozitor foarte bun și este încurajat să mai dea din piesele compuse, pe care nu are de gând să le lanseze chiar el, și chiar să mai compună pentru alți artiști. A muncit foarte mult în ultima vreme, iar scrierea pieselor pentru alți muzicieni îi va aduce, cu siguranță, o avere. Acum se află foarte mult pe drumuri și a început să se gândească la al doilea album al său. Dar, compunerea de melodii pentru alte persoane îl ajută pe Lewis să își mai ia mintea de la propria muzică.”

Rita a fost foarte fericită să colaboreze cu Lewis și a spus despre cântărețul scoțian că este „un talent uriaș”. „Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu Lewis la această piesă. A fost foarte distractiv. Este un talent uriaș și „omul momentului”. Chiar m-am regăsit în versurile pe care mi le-a scris.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava