MOPAN Suceava

Lewis Hamilton a mărturisit într-un interviu recent că iubeşte maşinile mai mult ca orice pe lumea asta, lucru pe care i l-a spus şi fostei sale iubite, Nicole Scherzinger.

Campionul mondial de Formula 1 şi cântăreaţa în vârstă de 38 de ani au pus punct, definitiv, relaţiei de opt ani, în februarie 2015, după mai multe despărţiri şi împăcări. Motivele care au stat la baza separării lor ar fi fost distanţa şi lipsa de dorinţă a sportivului de a se căsători. Cei doi au rămas prieteni, după spusele lor.

Acum, Lewis, în vârstă de 31 de ani, a mărturisit că, nu de puţine ori, a pus pe primul loc dragostea pentru maşinile sale – printre altele, un Ferrari LaFerrari, o Zonda Pagani şi una McLaren P1 GTR, în loc să petreacă timp cu frumoasa artistă. “Maşinile sunt iubitele mele. Când aveam iubită, obişnuiam să-i spun: ‘Îmi scot una din fete în oraş, aşa că, dacă vrei, hai şi tu, dar să ştii că eşti pe locul doi când vine vorba de maşini’.”, a declarat Lewis Hamilton pentru revista Top Gear, potrivit contactmusic.com.

De când s-au despărţit, Lewis a avut mai multe relaţii amoroase cu diferite femei frumoase, printre care Barbara Palvin, Petra Nemcova, Kendall Jenner şi Rita Ora. Nicole, pe de altă parte, s-a întâlnit cu jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava