Concert pascal
MOPAN Suceava

Liam Gallagher crede că rockerii moderni sunt prea drăguți unii cu ceilalți, că le este frică să spună lucruri controversate.

Muzicianul a spus, într-un interviu pentru revista Q, potrivit contactmusic.com: „Este extrem de interesant cum am rămas faimos, având în vedere că nu m-a interesat acest lucru niciodată, și că nu am participat vreodată la petreceri pompoase, și că nu umblu cu celebrități. Se pare că încă mă vânează lumea. E pentru că nu au caracter, omule. Dumnezeu să îl binecuvânteze pe Ed Sheeran, pe Noel Gallgher, pe Damon Albarn și pe cei de la Coldplay și pe toți. Dar prea să alină toți între ei și prea își cântă piesele reciproc.”

Faimosul cântăreț a adăugat că îi place celebritatea, însă se enervează foarte tare când oamenii îl abordează în serile sale de distracție pentru a-i cere autografe. „Este extraorrdinar de enervant când ieși să te distrezi și vine cineva și îi spune:¨ ‘Îmi dai și mie un autograf?’ ‘Da. Ai un pix și o foaie?’ ‘Nu.’ ‘Și eu ce să fac? Să mă duc să îți fac rost?’ Însă, cu toate acestea, toată treaba asta cu faima, m-am descurcat destul de bine. Îmi place să întâlnesc oameni și să port discuții. Faima. Ah.”, a mai spus Liam Gallagher.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava