• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liam Gallagher îşi va face debutul solo, anul viitor, în cadrul unui eveniment caritabil, potrivit contactmusic.com.

Fostul solist al trupei Oasis, în vârstă de 44 de ani, a anunţat în luna august că se va reîntoarce la muzică, după o lungă pauză, şi că va porni într-o carieră solo. Starul s-a despărţit în 2014 de trupa sa, Beady Eye.

Editorii revistei britanice Music Week susţin că Liam Gallagher va concerta pe 28 martie 2017, la Bush Hall, în cadrul evenimentului caritabil Give a Gig Week, care vine în ajutorul copiilor nevoiaşi prin intermediul fundaţiei Youth Music. Jess Glynne, Tom Odell şi rapperul Plan B vor cânta şi ei pe scena Bush Hall.

La începutul acestui an, când a confirmat că a semnat un contract cu Warner Brothers Records UK pentru a lansa un album solo, Liam a spus: „Sunt foarte încântat că am semnat cu gigantul Warner Brothers. Abia aştept să fac super melodii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava