MOPAN Suceava

Liam Gallagher a mărturisit, într-un interviu recent, că nu a renunţat încă la droguri şi că nu le va interzice copiilor săi să consume substanţe interzise din moment ce el o face, notează contactmusic.com.

Cântăreţul în vârstă de 45 de ani, care are patru copii – pe Lennon, în vârstă de 18 ani, Gene, în vârstă de 16 ani, Molly, în vârstă de 20 de ani, şi Gemma, în vârstă de şapte ani – făcuţi cu patru femei diferite, a spus, potrivit sursei citate: „Nu mă voi opune acestui lucru. Eu iau droguri. Aşa că, dacă o vor face şi ei, nu le voi putea interzice acest lucru. (…) Asta nu înseamnă că, mai târziu în viaţă, ei nu pot să apeleze la mine, pentru că am făcut destule lucruri… lucruri mari.”

The 45-year-old singer – who has sons Lennon, 18, and Gene, 16, and daughters Molly, 20, and Gemma with four different women – cannot advise his kids against taking such substances because he still does so, and finds it tough to tell them to stop squabbling as he often slams his brother Noel Gallagher.

Liam a mai spus, în cadrul aceluiaşi interviu, că nu consumă droguri pe cât de mult şi-ar dori, pentru că trebuie să-şi protejeze vocea. Întrebat dacă mai ia substanţe halucinogene, el a spus pentru Junkee, conform sursei citate: „Nu consum atât de mult precum mi-aş dori, nu. Pentru că trebuie să cânt acum, aşa că trebuie să-mi protejez vocea. Dar când am parte de puţin timp liber, mă fac praf.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava