MOPAN Suceava

Fanilor celor doi, care încă speră la o împăcare între artiști, nu le va pica bine ultima alegere a lui Liam! Actorul a lăsat deoparte orice gând negru ar fi avut după divorțul de cântăreața Miley Cyrus și a decis să își scoată la plimbare noua iubită, o colegă de-a lui de breaslă, cu care a fost văzut ținându-se de mână, potrivit click.ro.

Actorul australian a fost surprins luând masa și plimbându-se alături de actrița australiancă Maddison Brown, potrivit Metro. Starul din filmul „Jocurile Foamei” a fost văzut ținând-o de mână pe Maddison când treceau strada, cei doi părând destul de îndrăgostiți. Liam are 29 de ani, iar Maddison – 22 de ani. Liam este la prima relație după divorț, dar fosta lui soție a avut deja mai multe aventuri de natură romantică. Prima oară după divorț, Miley a fost văzută sărutându-se cu o altă actriță, Kaitlynn Carter. Acum, Miley se vede cu cântărețul Cody Simpson, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/liam-hemsworth-uitat-o-pe-miley-cu-ce-actrita-fost-vazut-tinandu-se-de-mana

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava