MOPAN Suceava

Liam Hemsworth încă se acomodează cu faima. Actorul asutralian în vârstă de 23 de ani – care este logodit cu Miley Cyrus – se simte ‘norocos’ că are succes mondial, dar este conştient de faptul că nimic nu este sigur.

El a declarat pentru revista Us Weekly, potrivit contactmusic.com: „Sunt cu adevărat norocos să am parte de tot acest succes după ‘The Hunger Games’. Dar încă mă acomodez, zi cu zi. În ciuda faptului că milioane de fete îl privesc pe frumuşelul actor ca pe un sex simbol, Liam spune că nu înţelege de ce, chiar dacă este foarte atent mereu să aibă un fizic tonifiat. El a adăugat: „Am crescut făcând surf în Australia. Mă menţin în formă, sunt activ şi mănânc sănătos. Totuşi, nu mă consider un ‘hoţ de inimi’. Doar am grijă de mine.”

Liam – care s-a stabilit în Los Angeles – a mărturisit recent că i-ar plăcea foarte mult să se întoarcă în Australia pentru a fi lângă familia lui. „Petrecând atât de mult timp departe de familia mea, îmi este foarte dor de momentele frumoase pe care le petreceam împreună. Nu mă pot gândi la nimic mai frumos decât să fiu alături de toată familia mea.”, a declarat actorul, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava