Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Liam Hemsworth a mărturisit în cadrul unui interviu recent că este mai fericit ca niciodată de când s-a despărțit de logodnica sa, Miley Cyrus, informează showbizspy.com.
”Acum mă simt mai stăpân pe mine și mai cu picioarele pe pământ ca niciodată.”, a spus el pentru Associated Press, potrivit sursei citate.

Liam a cunoscut-o pe Miley în 2010, la filmările pentru ‘The Last Song’, film în care au jucat împreună. Actorul spune că, de când s-a mutat la Hollywood din țara sa nativă, Australia, în urmă cu cinci ani, a trecut prin foarte multe.
”Am învățat atâtea. Primii câțiva ani în L.A. au fost foarte grei și înfricoșători, dar a trebuit să mă descurc. Mereu am încercat să nu uit cine sunt, asta e tot ceea ce contează. Știu că sunt o persoană bună.”, a adăugat Liam Hemsworth.

Hemsworth a mai spus că surfing-ul și kickboxing-ul l-au ajutat să scape de stres și presiune, dar, deasemenea, a mărturisit că Jennifer Lawrence, colega sa din ‘Cathcing Fire’, l-a ajutat să-și găsească un echilibru.
”Timp de câțiva ani am mers pe un drum mai întunecat, uitasem să trăiesc momentul. Dar fiind pe lângă o persoană cum Jen, care este atât de sinceră și care râde tot timpul, nu am cum să nu fiu așa cum sunt acum. Sunt mult mai fericit.”, a încheiat actorul.

Liam Hemsworth, mai fericit ca niciodată de când s-a despărțit de Miley Cyrus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava