Actorul Liam Hemsworth a mărturisit în cadrul unui interviu recent că este mai fericit ca niciodată de când s-a despărțit de logodnica sa, Miley Cyrus, informează showbizspy.com.
”Acum mă simt mai stăpân pe mine și mai cu picioarele pe pământ ca niciodată.”, a spus el pentru Associated Press, potrivit sursei citate.

Liam a cunoscut-o pe Miley în 2010, la filmările pentru ‘The Last Song’, film în care au jucat împreună. Actorul spune că, de când s-a mutat la Hollywood din țara sa nativă, Australia, în urmă cu cinci ani, a trecut prin foarte multe.
”Am învățat atâtea. Primii câțiva ani în L.A. au fost foarte grei și înfricoșători, dar a trebuit să mă descurc. Mereu am încercat să nu uit cine sunt, asta e tot ceea ce contează. Știu că sunt o persoană bună.”, a adăugat Liam Hemsworth.

Hemsworth a mai spus că surfing-ul și kickboxing-ul l-au ajutat să scape de stres și presiune, dar, deasemenea, a mărturisit că Jennifer Lawrence, colega sa din ‘Cathcing Fire’, l-a ajutat să-și găsească un echilibru.
”Timp de câțiva ani am mers pe un drum mai întunecat, uitasem să trăiesc momentul. Dar fiind pe lângă o persoană cum Jen, care este atât de sinceră și care râde tot timpul, nu am cum să nu fiu așa cum sunt acum. Sunt mult mai fericit.”, a încheiat actorul.

Liam Hemsworth, mai fericit ca niciodată de când s-a despărțit de Miley Cyrus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava