Concert pascal
MOPAN Suceava

Liam Hemsworth se simte „foarte norocos” că este căsătorit cu Miley Cyrus. Starul din ‘Hunger Games’ a spus că se simte binecuvântat să fie căsătorit cu cea mai bună prietenă a lui. Întrebat dacă se bucură de statutul de ‘soț’, Liam a spus, potrivit contactmusic.com: „Este minunat. Este minunat. Mă simt foarte norocos că sunt cu cineva ca ea. Este extraordinar. Foarte norocos.”

Liam a declarat și la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Miley că „adoră” viața de bărbat însurat. „Este extraordinar! Ador viața de bărbat căsătorit! Nu simt că s-ar fi schimbat mare lucru, dar totuși s-a schimbat!”

Miley Cyrus şi-a început relaţia cu Liam Hemsworth în anul 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru ‘Ultimul cântec/ The Last Song’. Cei doi s-au logodit în anul 2012, înainte de a se despărţi, un an mai târziu. După doi ani s-au împăcat.

Miley Cyrus a confirmat căsătoria cu Liam Hemsworth la sfârșitul lunii decembrie, publicând câteva fotografii de la nuntă pe conturile ei de socializare. Autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’ a postat mai multe fotografii pe Instagram și pe Twitter de la fericitul eveniment și a dezvăluit că nunta a avut loc pe 23 decembrie, la 10 ani după ce s-au cunoscut. Alături de mai multe fotografii cu cei doi îndrăgostiți îmbrățișându-se, Miley – care a purtat o rochie de mireasă semnată de Vivienne Westwood – a scris: „12.23.18”.

Lângă o altă poză, vedeta a scris: „10 ani mai târziu…”, iar alături de o fotografie cu ei doi sărutându-se, starul de 26 de ani a scris, potrivit sursei citate: „Probabil că acesta este sărutul nostru cel mai valoros.”

Liam a postat și el pe contul său de Instagram fotografia cu sărutul și a scris alături: „Dragostea mea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava