Liam Neeson are numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrew Garfield, alături de care joacă în noua producţie ‘Silence’.

El a spus despre Garfield, potrivit contactmusic.com: „Este un tânăr actor extraordinar! S-a dedicat complet rolului său, filmului, în general.”

Liam Neeson s-a arătat impresionat şi de un alt rol pe care Andrew Garfield l-a intrepretat anul acesta: „Am văzut recent şi ‘Hacksaw Ridge’. Doamne Dumnezeule! Două filme despre credinţă… Este un om foarte special.”

Filmul „Silence” este o adaptare a romanului omonim scris de Shusako Endo şi prezintă povestea unor călugări portughezi iezuiţi din secolul al XVII-lea, care sunt persecutaţi, aflaţi în misiune de evanghelizare în zonele izolate ale Japoniei. Rolurile principale sunt jucate de Liam Neeson, Andrew Garfield şi Adam Driver. Andrew Garfield joacă rolul preotului Sebastio Rodriguez, care porneste împreună cu Francisco Garrpe (Adam Driver) într-o călătorie spirituală în Japonia, pentru a-şi întâlni mentorul spiritual, interpretat de Liam Neeson, care a abandonat credinţa şi a luat-o pe un drum propriu.

Filmul va fi lansat în cinematografele din SUA în ianuarie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava