• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liberalii rădăuțeni în frunte cu deputatul Dumitru Mihalescul au început în forță campania de strângere de semnături pentru candidatutra lui Klaus Werner Iohannis la președinția României. ”Am început în forță la Rădăuți campania pentru strângerea de semnături pentru Președintele Klaus Iohannis. Ne dorim să câștigăm alegerile prezidențiale, pe cele locale și pe cele parlamentare deoarece avem obligația față de cetățenii României să le oferim autostrăzi, servicii medicale performante, egalitate de șanse și acces la o educație de calitate și respect atunci când interacționează cu instituțiile publice. Vă mulțumim tuturor celor care ați semnat azi și vă așteptăm alături de noi în continuare!”, a declarat Mihalescul.

Liberalii rădăuțeni în frunte cu deputatul Mihalescul au început în forță campania de strângere de semnături pentru Iohannis, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava