• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Partidul Național Liberal va lansa o campanie națională pentru informarea populației cu privire la necesitatea menținerii pilonului II de pensii. Liberalii suceveni au transmis printr-un comunicat de presă că aceasta campanie este intitulată „Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie” și se va desfășura de vineri, 18 mai și până la finalul lunii iunie 2018. „Este o campanie de informare pentru cetățenii care contribuie la pilonul II de pensii despre intenția guvernării  PSD-ALDE de a realiza un mare jaf – pregătesc adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii, adică să pună mâna pe banii românilor din conturile personale, peste 9 miliarde de euro, şi să-i transfere la sistemul public de pensii. Vom discuta cu cetățenii pentru a-i informa în legătură cu situația pilonului II de pensii, vor fi distribuite pliante, se vor strânge semnături din partea celor care susțin această inițiativă, vor fi dezbateri”, se arată în comunicatul PNL Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava