• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, susţine că neimpozitarea profitului reinvestit va stimula relansarea economiei. El a menţionat că măsura este propusă de PNL şi ar avea un rol important în capitalizarea mediului de afaceri. Deputatul Băişanu a adăugat că decizia va fi luată în cadrul USL. Săptămîna trecută, ministrul PNL al Finanţelor, vicepremierul Daniel Chiţoiu, declara că neimpozitarea profitului reinvestit reprezintă o măsură pe care Guvernul o are în vedere, în funcţie de impactul bugetar. Înaintea şedinţei de luni, 20 ianuarie, a Biroului Permanent Naţional al PSD, premierul Victor Ponta afirma că propunerea PNL de scutire de impozit a profitului reinvestit reprezintă unul dintre obiectivele realizabile în 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava