• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Consilierul județean PNL, Ilie Niță, va ocupa cel mai probabil fotoliul de vicepreședinte al Consiliului Județean lăsat liber de liderul liberal, Alexandru Băișanu, după alegerea sa în funcția de deputat. Ilie Niță și-a câștigat acest drept în urma votului din Biroul Permanent Județean al partidului care a avut loc la finele săptămânii trecute. El l-a avut drept contracandidat pe tânărul Raul Rotaru, care urmează a fi validat în funcția de consilier județean în ședința ordinară a deliberativului de la sfârșitul acestei luni. Raul Rotaru a fost propus pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean de liberalii din Gura Humorului în speță de primarul orașului, Marius Ursaciuc, în timp ce Ilie Niță de Biroul Organizației Municipale Suceava a PNL. Votul a fost unul destul de strâns Niță impunându-se cu 13 la 11. ”Eu am renunțat la prerogativele din statut care spun că președintele organizației județene face propunerea iar Biroul Permanent Județean votează. Am zis că cine își dorește această funcție să candideze iar votul să hotărască”, a spus președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu. El a subliniat că în cursă s-a înscris și Brândușel Nichitean care a renunțat la un moment dat. Trebuie spus că Ilie Niță a avut contracandidați și în organizația municipală Suceava a PNL. La votul din organizația municipală s-a înscris șefa femeilor liberale, Cristina Teodorovici și același Brândușel Nichitean, fără succes însă. Noul vicepreședinte al Consiliului Județean va fi ales cel mai probabil în ședința deliberativului din această lună. Dacă nu se va mai întâmpla nimic deosebit în ograda liberalilor Ilie Niță poată să pună de pe acum șampania la gheață. Cum USL deține majoritatea în Consiliul Județean, adică 19 din cele 37 de voturi, liberalul nu ar trebui să aibă emoții. Totuși dacă privim puțin în urmă ne amintim că același Ilie Niță a mai fost propus candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava la alegerile locale din iunie 2012 și candidat al USL pentru Camera Deputaților în colegiul 2 la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut rămânând doar cu propunerea. Mai trebuie să precizăm faptul că fotoliul de vice revine de drept liberalilor conform protocolului USL al doilea post de vicepreședinte fiind ocupat de PSD prin Alexandru Rădulescu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava