• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liberalul Ilie Niţă a fost ales, marți, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava care rămăsese vacantă după ce liderul Organizaţiei Judeţene a PNL, Alexandru Băişanu, a devenit deputat. Ilie Niţă nu a avut adversar, iar votul a fost secret. În favoarea alegerii sale s-au pronunţat 21 de consilieri, iar alţi 14 au votat împotrivă. Ilie Niţă este om de afaceri şi a candidat pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului la propunerea Biroului Permanent al PNL Suceava. Biroul a validat candidatura lui cu 13 voturi, cu două în plus în comparaţie cu numărul de voturi primite de notarul humorean Raul Rotaru. Celălalt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava este social-democratul Alexandru Rădulescu. Niță a primit voturile consilierilor USL și PPDD.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava