Concert pascal
MOPAN Suceava

Premierul Mihai Tudose și liderul național al PSD, Liviu Dragnea se vor afla vineri, 29 septembrie în județul Suceava unde va avea loc ședința Comitetului Executiv Național al partidului.

Evenimentul se va desfășura la Sucevița în sala de conferințe a Popasului Turistic Bucovina, începând cu ora 11.00, acolo urmând să fie prezenți membrii Biroului Permanent al PSD, președinți ai organizațiilor județene ale partidului dar și unii membri ai Guvernului.

”Printre problemele abordate se vor număra cele specifice de politică internă și externă a României, strategiile politice ale PSD dar și stadiul de implementare a programului de guvernare PSD-ALDE”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu.

Începând cu ora 15:00, în sala de conferințe de la Hotelul Sofia, liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose și alți membrii ai guvernului se vor întâlnii cu președinții organizaților locale PSD din județul Suceava, cu primarii PSD și vor fi abordate subiecte atât de natură politică cât și cele specifice administrației publică locală.

Lideri ai PSD și membri ai Guvernului își dau întâlnire la Sucevița, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava