Comenzi MOPAN Suceava

Pe 7, 9 și 12 decembrie LfJ (Leaders for Justice și DoR (Decât o Revistă) își unesc forțele în trei evenimente live pe scenă la Iași, București și Timișoara, pentru a spune povești despre dreptate.

Oamenii Dreptății e un spectacol construit ca o revistă vie. Timp de două ore, conceptul şi dinamica unei reviste sunt transpuse pe scenă în 15 povești spuse de unii dintre cei mai neconvenționali și relevanți povestitori ai momentului: profesioniști în justiție, cât jurnaliști și artiști.

Dreptatea este esențială într-o societate democratică care își dorește ce-i mai bun pentru fiecare dintre noi. Dreptatea este echilibru, echitate și respect pentru drepturile fiecăruia.

Așa cum o înțelegem noi, dreptatea ține și de vulnerabilitate, empatie și puterea exemplului. Prin poveștile pe care le vom spune sperăm să dăm și altora curajul să se implice în comunitățile lor.

DESPRE OAMENII DREPTĂȚII IAȘI

UNDE. Casa de Cultură a Studenților (Strada Vasile Conta nr. 30, Iași)

CÂND. Miercuri, 7 decembrie, ora 19:00 (accesul se face de la 18:30)

Biletele sunt disponibile pe Eventbook

CREDITE

Identitate vizuală: Lidia Macov

DESPRE LIDERI PENTRU JUSTIȚIE

Lideri pentru Justiție (LfJ) este cea mai importantă platformă Românească de leadership și de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de tineri profesioniști din domeniul juridic. Organizația se află în continuă extindere și a fost inițiată de către programul Statul de Drept – Biroul pentru Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, încă din 2009-2010, fiind formată, în prezent, din peste 300 de membri.

DESPRE DoR

DoR este o publicație independentă care spune povești adevărate pentru a-și sprijini comunitatea să înțeleagă, să empatizeze, să descopere soluții și să acționeze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava