Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul democrat liberal Ioan Balan beneficiază de susţinerea întregii conduceri centrale a partidului pentru şefia Organizaţiei Municipale Suceava a PDL. Alegerile în cadrul acestei filiale vor avea loc sâmbătă, 14 septembrie a.c. În sala mare de festivităţi a complexului turistic „Conacul Domnesc”, la eveniment urmând să participe întregul Biroul Permanent Naţional al PDL, în frunte cu liderul partidului, Vasile Blaga. La alegerile din PDL Suceava care vor avea loc în cadrul Consiliului de Coordonare Local Suceava vor participa aproximativ 1.500 de delegaţi şi invitaţi. În cadrul Consiliului de Coordonare Local Suceava vor fi aleşi membrii Biroului Politic Permanent şi preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, pentru acestă funcţie fiind depusă doar o singură candidatură, cea a deputatului şi vicepreşedintelui PDL pe regiunea Nord-Est, Ioan Balan. La evenimentul de la Conacul Domnesc vor fi prezenţi şi invitaţi din toate judeţele Moldovei.

De remarcat faptul că prezenţa la Suceava a lui Vasile Blaga pentru a-l susţine pe Ioan Balan este una cât se poate de firească, având în vedere că deputatul sucevean a fost unul dintre principalii susţinători ai liderului PDL la alegerile care au avut loc anul acesta la nivel central. Prezenţa întregului Birou Permanent Naţional al PDL la alegerile din cadrul Organizaţiei Municipale Suceava arată, de asemenea, şi prijinul de la nivel central pe care îl are Ioan Balan, cu atât mai mult, cu cât acesta deţine şi funcţia de vicepreşdinte PDL pentru Regiunea de Nord Est a României.

Pe de altă parte, din sursele pe care le avem, alegerile din această sâmbătă sunt privite cu maxim interes de către conducerea centrală a PDL, având în vedere şi viitoarele alegeri locale care vor avea loc în anul 2016. Acesta deoarece, aşa cum s-a obişnuit până în momentul de faţă, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL a fost şi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. În aceste condiţii, este de aşteptat ca Ioan Balan să-şi asume candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile din 2016, competiţia viitoare urmând să fie mai mult decât interesantă, având în vedere că până în momentul de faţă, deputatul PDL a câştigat în toate competiţiile electorale la care a participat.

Liderii naţionali ai PDL îl susţin pe deputatul Ioan Balan pentru şefia PDL Suceava, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava