MOPAN Suceava

Liderii PMP Suceava vor acorda audiențe populației în fiecare zi, de luni până vineri, la sediul partidului din centrul Sucevei. Președintele Organizației Municipale Suceava a PMP, Constantin Munteanu, a precizat că la inițiativa liderului județean, Marian Andronache, s-a stabilit un program de audiențe, atât pentru locuitorii Sucevei, cât și pentru cetățenii din județ.

„Cetățenii vor putea să vină să-și spună nevoile, doleanțele și poate doresc să vină cu idei, atât despre politica economică a Sucevei, cât și la nivel național. Am stabilit deja un program de audiențe, care vor fi ținute în fiecare zi lucrătoare din săptămână, la sediul urmând să fie prezenți, prin rotație mai mulți membri ai partidului nostru”, a spus Constantin Munteanu.

El a precizat că luni și miercuri, de la 11:00 la 13:00, audiențele vor fi ținute de Cătălin Alexandroaie, secretarul general organizației municipale. În zilele de marți și joi de la 11:00 la 13:00 audiențele vor fi acordate de Constantin Munteanu, iar de luni până vineri, între 10:00 și 11:00 la sediul partidului va fi prezent Florin Toderașcu, nominalizat pentru funcția de președinte al organizației de seniori. Tot luni și miercuri, dar între orele 13:00 și la 15:00, audiențele vor fi ținute de Mihai Hanceriuc, secretar general adjunct, iar vineri, de la 14:00 și până la 16:00, la partid va fi prezentă pentru audiențe Anca Gâtlan, secretarul general al organizației județene. Liderul Organizației Județene a PMP Suceava, Marian Andronache, va acorda audiențe în ziua marți între orele 16:00 și 18:00. „Cred că făcând acest program, foarte mulți cetățeni care au probleme vor veni la noi și noi mai departe vom consemna toate aceste doleanțe, pe care le vom susține în continuare pentru a fi rezolvate”, a spus Constantin Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava