Concert pascal
MOPAN Suceava

Lideră în seria A a Campionatului Național de Volei pentru juniori, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava și a Clubului Sportiv Școlar Suceava reia duminică meciurile oficiale din prima fază a competiției. Elevii antrenorului Tudor Orășanu vor debuta în 2019 cu o deplasare la CSȘ Buzău, echipă aflată pe locul patru în această serie. În tur, LPS CSȘ Suceava s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3 – 1, asta după ce a fost condusă cu 1–0 la seturi. Deși în mod normal nu ar trebui să se pună problema câștigătoarei în meciul de duminică, antrenorul Tudor Orășanu are ceva emoții și asta deoarece elevii săi mai au o competiție sâmbătă, faza pe județ la volei licee a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

„Trebuie să fim foarte precauți în acest meci, mai ales că adversarii ne-au luat un set la Suceava într-o situație similară. Atunci, majoritatea jucătorilor noștri au avut cu o zi înainte meci la divizia de seniori, unde au jucat foarte bine, dar a doua zi, în meciul cu Buzău, nu i-am mai recunoscut în primul meci și de aceea am făcut schimbări. Voleibaliștii noștri au o zi plină în faza județeană pe licee, unde vor juca pentru școlile la care învață și unde vor avea meciuri fără o pauză prea mare, partide în care cu siguranță toți vor să câștige. Imediat după aceea vom pleca la Buzău și sper să se recupereze fizic cât mai bine. De aceea cred că vom avea un meci complicat, într-o sală incomodă, cu o suprafață dură și-n care lumina de afară te incomodează uneori”, a explicat antrenorul Tudor Orășanu. Tehnicianul sucevenilor a mai adăugat că speră ca la competiția școlară să nu aibă parte de surprize, adică de accidentări, mai ales că elevii săi joacă și pentru echipa de seniori a clubului Sportiv Municipal Suceava, în Divizia A2.

LPS CSȘ Suceava se va deplasa la Buzău cu un lot format din jucătorii: Alexandru Rață, Ștefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Gheorghe Boiciuc, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu și Vlad Ștreangă.

În celălalt meci al etapei, LPS Piatra Neamț va juca acasă în compania celor de la CSȘ Botoșani, iar Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat va sta.

Clasamentul seriei A
1. LPS CSS Suceava 5 5 0 0 0 19
2. CSS Botoșani 4 3 0 0 1 13
3. LPS Piatra Neamț 5 1 0 1 3 8
4. CSS Buzău 5 1 1 1 2 6
5. CN A.Vlahuță Râmnicu Sărat 5 0 1 0 4 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava