Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a participat, astăzi, la lansarea oficială a candidaților acestui partid la alegerile locale din data de 27 septembrie. La lansare au fost prezenți candidații PMP pentru funcțiile de primar al Sucevei, Marian Andronache, președinte al Consiliului Județean, Ioan Bogdan Codreanu, precum și candidații pentru funcțiile de primar din județ, pentru Consiliul Local Suceava și pentru posturile de consilieri județeni.

În cadrul unei conferințe de presă, Eugen Tomac s-a declarat convins că echipa Andronache – Codreanu va face istorie în județul Suceava, câștigând funcțiile pentru care candidează. „Sunt mândru că am găsit aici la Suceava o echipă determinată să scrie istorie pentru Bucovina și pentru județul Suceava. Sunt absolut convins că acest tandem, Andronache – Codreanu va reuși să scrie pur și simplu istorie. Pentru că partidele vechi și-au atins limitele și au arătat tot ce pot pentru Suceava. În schimb noi nu venim în această campanie pentru a prezenta oameni care se ascund în spatele unor sigle. Noi venim cu o ofertă credibilă, cu oameni care au demonstrat că pot face, fără a avea sigle de partid în spate. Pariul PMP pentru Suceava este unul extrem de îndrăzneț. Sunt absolut convins că toți colegii mei care au intrat în această competiție îi vor convinge pe suceveni că suntem cea mai bună și cea mai serioasă echipă politică din județul Suceava”, a spus liderul PMP.

Eugen Tomac s-a declarat convins că PMP va câștiga foarte multe primării în județul Suceava. De asemenea, el a spus că s-ar bucura foarte mult să se facă o rocadă la conducerea Primăriei Suceava. „Sunt convins că domnul primar Andronache nu ar avea nimic împotrivă dacă domnul Lungu va dori să mai rămână pe lângă primărie, să ia și poziția de viceprimar”, a spus Eugen Tomac. El a adăugat că la fel de convins este și de faptul că Ioan Bogdan Codreanu va fi un președinte excelent al Consiliului Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava