• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, s-a prezentat astăzi dimineață la urne alături de soție și fiica sa. Corneliu Popovici a votat la una dintre secțiile din incinta Colegiului Național „Petru Rareș” din Suceava, declarând la ieșirea de la urne că astăzi a dat un vot pentru oameni și suceveni noi în Parlamentul României. „Am votat cu gândul la suceveni, cu gândul la români, cu gândul la nevoile pe care le au astăzi în anul 2016. Adică nevoia de o sănătate în folosul cetățeanului, nevoia de a educa generația tânără. Într-un cuvânt am votat pentru a aduce un zâmbet pe fața românilor atunci când se gândesc la clasa politică pe care îi reprezintă în Parlamentul României”, a precizat Corneliu Popovici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava