Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, astăzi, că s-a îngrozit când a văzut ultima distribuire de fonduri din partea Guvernului, subliniind faptul că banii alocați județului Suceava au fost extrem de puțini. Cătălin Nechifor a spus că Suceava a primit sume mai mici comparativ cu alte județene mai mici, atât ca populație, cât și ca număr de localități. Mai mult, Nechifor a arătat că pe lângă faptul că județul Suceava a primit puțin bani, și repartizarea acestora a fost foarte ciudată. „Primarii sunt nemulțumiți pentru că li s-a promis că la această rectificare se va ține cont de nevoi și de culoarea politică, promisiuni făcute la CEx-ul PSD de la Fălticeni unde a fost prezentă Viorica Dăncilă, dar în cele din urmă au fost păcăliți”, a declarat Cătălin Nechifor. El a arătat că nu mai puțin de 37 de localități sucevene cu primari PSD nu au primit nici un leu. „Este ceva greu de explicat pentru că toți primarii au transmis adrese către Ministerul de Finanțe în care demonstrau necesarul de fonduri. Mai mult, este greu de explicat de ce municipiul Suceava primește 17 milioane de lei, iar o comună precum Bălăceana, nu primește nici un leu, deși nevoile de fonduri sunt foarte mari peste tot. Consider că ar fi fost mai bune ca actualul guvern să nu fi repartizat nici o sumă de bani, iar acest lucru să-l facă viitorul guvern ce va fi instalat, în baza unei formule care să aibă la bază criterii transparente”, a spus președintele Pro România Suceava.
În același timp, el a precizat că 27 de primari PNL au primit aproximativ 33 de milioane de lei, în timp ce 26 de primari PSD au primit aproape 21 de milioane de lei, Cătălin Nechifor subliniind faptul că „această disproporție făcută de Guvernul PSD este de necalificat”.
Cătălin Nechifor a mai spus că în perioada în care a condus Consiliul Județean și PSD Suceava nu a fost niciodată în situația de a favoriza pe cineva, procedând tot timpul transparent și corect, pentru a venit în sprijinul tuturor. „Chiar dacă nu am văzut primari fericiți, nu i-am pus cap în cap, nu i-am pus în situația în care să se uite urât unii la alții și să aibă multe întrebări fără răspuns”, a declarat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava