Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Municipale a PSD din Rădăuți, fostul primar Nistor Tatar,  a fost exclus din toate funcțiile pe care le deține în acest partid. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Politic Județean al PSD Suceava. Reamintim că vinerea trecută, membrii Biroului Permanent Județean al PSD Suceava, la propunerea deputatului PSD Eugen Bejinariu, au votat suspendarea lui Nistor Tatar din funcțiile pe care le are în PSD. Printre motivele invocate în susținerea suspendării din funcțiile politice pe o perioadă de un an a lui Nistor Tatar s-au numărat modul în care a organizat alegerile în organizația Rădăuți, în urma cărora acesta a fost reales președinte, dar și faptul că nu a primit membri noi în partid sau că nu a susținut activitatea politică a avocatului Traian Andronachi, cel care este nominalizat oficial pentru a candida la Primăria Rădăuți la alegerile de anul viitor. În ceea ce privește alegerile din PSD Rădăuți, contestatarii lui Nistor Tatar au arătat că acestea au avut loc în lipsa unui membru al Biroului Permanent Județean care să nu fie implicat direct în alegeri.

În ședința de astăzi, Consiliul Politic Județean al PSD Suceava a votat propunerea Biroului Politic Județean. La votul de astăzi au fost doar două abțineri. În urma acestei decizii, conducerea interimară a PSD Rădăuți va fi preluată de deputatul Eugen Bejinariu, responsabil politic de zona Rădăuți din partea PSD. Eugen Bejinariu urmează să organizeze alegeri în cadrul PSD Rădăuți.

În ceea ce-l privește pe fostul lider al social democraților din Rădăuți, Nistor Tatar, acesta a spus că va contesta în instanță această decizie, dar și la comisia de etică a partidului, de la nivel județean și central.

Liderul PSD Rădăuți a fost suspendat din toate funcțiile din partid. Conducerea interimară a organizației va fi preluată de deputatul Eugen Bejinariu, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava