MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, și-a anunțat, astăzi în mod oficial, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. În ședința de astăzi a Consiliului Executiv Județean al PSD Suceava, Ioan Stan a precizat că va candida pentru funcția de președinte al filialei județene, și în această calitate a anunțat că își asumă și poziția pe primul loc de pe lista consilierilor județeni sociali-democrați și implicit candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Suceava. Ședința CExJ al PSD Suceava a avut loc la Dumbrăveni, la întâlnire fiind prezenți parlamentarii sociali-democrați suceveni, membrii biroului permanent județean al PSD, primarii și președinții organizațiilor locale PSD. Din partea organizației centrale a PSD a participat, ca invitat, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

”Cei care au luat cuvântul, parlamentari, primari, au evidențiat managementul bun al organizației Județene realizat de senatorul Ioan Stan”

„Cei care au luat cuvântul, parlamentari, primari, au evidențiat managementul bun al organizației Județene realizat de senatorul Ioan Stan ca președinte interimar în perioada 2016-2018- management care a determinat creșterea importanței acestei organizației la nivel național, fapt demonstrat de o prezență largă a sucevenilor în Guvernul României, dar și de prezența în repetate rânduri a unor membri marcanți ai Guvernului și chiar a președintelui Liviu Dragnea în județul Suceava la activități ale organizației județene PSD. Aceste reușite, precum și determinarea recunoscută sunt premise importante ca organizația județeană PSD să rămână principala forță politică a județului, dar și pentru câștigarea următoarelor confruntări electorale si în primul rând pentru recâștigarea conducerii Consiliului Județean”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, după anunțul făcut de Ioan Stan.

Tot astăzi, liderul PSD Suceava a anunțat că deoarece 2019 și 2020 sunt ani cu activitate electorală intensă, alegerile pentru conducerile organizațiilor locale PSD se vor desfășura în luna mai 2018, astfel încât conducerile acestor organizații, reconfirmate sau nou alese, să-și poată elabora strategiile care să le conducă la câștigarea confruntărilor electorale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava