Concert pascal
MOPAN Suceava

Răzvan Simion s-a întrecut pe sine anul acesta la capitolul cadouri! Cu ocazia zilei de naștere a iubitei lui, Lidia Buble, prezentatorul tv și-a arătat dragostea ce i-o poartă cântăreței printr-o surpriză de lux, potrivit click.ro.

Pe lângă declarațiile de dragoste rostite, Răzvan Simion știe cum să-și cucerească în fiecare zi iubita, mai ales când vine vorba de evenimente importante și speciale în viața celor doi, cum ar fi ziua de naștere a artistei. Duminică, 9 iunie, când Lidia a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani, prezentatorul tv mai că a reușit să-i inducă o stare de șoc artistei, când a văzut ce cadouri au așteptat-o în marea zi! Răzvan nu s-a jucat de data aceasta și a scos o avere din buzunar pentru a-și vedea iubita fericită!

Lidia este de acum în colo posesoarea unui bolid de lux, un Mustang de culoare roșie, și, dacă vi se pare că bijuteria pe roți era suficientă pentru a marca această zi, Răzvan a plusat seria cadourilor și cu o geantă de firmă, sub semnătura celebrei case de modă Dior, care poartă inscripționat și numele cântăreței, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lidia-buble-cadouri-de-lux-la-26-de-ani-cum-si-surprins-razvan-simion-iubita-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava