Concert pascal
MOPAN Suceava

Lidia Buble este una dintre cele mai cameleonice artiste de la noi! Solista a șocat, recent, opinia publică, și-a șters contul de Instagram timp de două săptămâni, s-a făcut din blondă șatenă și a lansat piesa „Draga mea”, notează click.ro.

Deși nu s-a simțit prea bine în ultimele zile, din cauza unei răceli, Lidia Buble a oferit un interviu în exclusivitate, pentru Click!

  • Lidia, ai dat lovitura cu piesa “Draga mea”! În ce măsură te regăsești în povestea piesei? Toată lumea a spus că e inspirată din viața ta personală, mai ales că piesa a fost creată în urmă cu doi ani. Așa este?

Piesa a fost creată acum doi ani de zile, însa, abia în luna martie, am reușit să o lansez. Asta pentru că acum am simțit că este momentul pentru a o dedica femeilor puternice, determinate, care fac din iubirea de sine o putere nemaiîntâlnită și de neatins de factorii negativi. De fapt, „Draga mea” este mai mult un îndemn la adresa propriei inimi de a nu se inchide, ci a continua tot cu iubire, pentru că doar acest sentiment vindecă totul.

  • Ești zodia gemeni, zodie duală. Prin urmare, ești fata rea sau fata bună?

Da, pot spune că am o zodie complexă. Sunt și rea, sunt și bună. Depinde ce butoane atingi, în ce mod sunt prinsă. Prefer, în cele mai multe cazuri sau situații, să nu scot latura de „bad girl”, dar, daca se insistă, pot fi și așa. Oricum, mereu, voi spune așa: zodia este de vină!

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/interviu-exclusiv-lidia-buble-e-bad-girl-daca-se-512861.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava