MOPAN Suceava

Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, este incontestabil una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală autohtonă. Melodiile sale reușesc să ajungă în topuri, iar Lidia are zeci de mii de fani. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Lidia a vorbit despre aspectele care țin de sfera personală, notează click.ro.

Deși are noroc și succes din punct de vedere profesional, lucrurile nu stau la fel de bine și din punct de vedere amoros. Lidia Buble a încheiat o relație cu Răzvan Simion în anul 2020, după cinci ani de iubire, iar de atunci, deși a mai avut alte legături, nu a întâlnit bărbatul lângă care să dorească să-și petreacă restul vieții.

Este știut faptul că Lidia provine dintr-o familie foarte credincioasă. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre câteva subiecte sensibile. Artista a dezvăluit care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul de lângă ea, conform tatălui ei. „De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a povestit Lidia Buble, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/lidia-buble-marturisiri-fara-perdea-640202.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava