MOPAN Suceava

Lidia Buble (23 ani) şi Răzvan Simion (37 ani) trăiesc o poveste de iubire de aproximativ trei ani şi se bucură de momente fericite împreună, în ciuda criticilor pe care le primesc de la cei care le privesc relaţia cu scepticism. Relaţia a fost recunoscută de cei doi îndrăgostiţi în primăvara anului 2015 şi, din acel moment, nu se feresc să apără împreună la diverse evenimente mondene sau să acorde interviuri despre viaţa lor personală. Un lucru este clar, Lidia şi Răzcan sunt mai îndrpgostiţi ca oricând, iar dragostea li se citeşte pe chip, notează click.ro.

”Cei 2 ani, au început ca un razboi de gherilă, s-au scurs ca un război civil și, de ceva timp, ne bucurăm nu de un armistițiu, ci de o pace totală. Nu între noi, ci în relația cu cei care nu au ințeles că dragostea nu se poate judeca, cel puțin pe Pământ”, a spus Răzvan Simion, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/lidia-buble-si-razvan-simion-dragoste-cu-nabadai-inceput-ca-un-razboi-de-gherila

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava