MOPAN Suceava

Cântăreața Lidia Buble (25 de ani) și prezentatorul TV Răzvan Simion (38 de ani) sunt împreună de trei ani, iar pe lângă iubire, cei doi au timp și de afaceri împreună. El i-a devenit impresar şi manager iar mai nou au deschis un centru de evenimente împreună cu nişte prieteni. La inaugurarea de marți, 22 ianuarie, Lidia Buble a susținut un recital în fața oaspeților. Vedetele au vorbit despre relația lor, care sunt regulile impuse de părinţii Lidiei şi ce urmează în cariera solistei.

Click!: Lidia, cum ţi-ai început anul?

Lidia Buble: L-am început în forţă, cu cântări, o vacanţă, iar acum cu mult stres şi emoţii, pentru că e primul eveniment de genul acesta, în care sunt gazda principală şi îmi doresc ca toţi oaspeții să se simtă bine şi să le placă ce voi cânta.

Click!: Ai spus că nici acum Răzvan nu i-a cunoscut pe părinţii tăi. De ce?

Lidia Buble: Răzvan nu s-a întâlnit cu mami şi tati încă. Îl cunosc de la TV, ştiu despre el, dar, în schimb, mi-a cunoscut toţi frații. Regula în familie noastră e că tata vrea să cunoască fata sau băiatul doar când cei doi se hotărăsc să se căsătorească. Ei se ataşează repede de persoanele din jurul lor şi ne-au spus: „Avem 11 copii, 5 fete şi 6 băieţi. Dacă fiecare veniţi cu cineva și nu se ştie ce se întâmplă cu voi peste câteva săptămâni…”. Şi decât să mă duc la părinți cu mai mulţi iubiţi, mai bine mă duc la ei cu acela care rămane.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-lidia-buble-totul-despre-iubirea-cu-razvan-simion-nunta-copii-si-afaceri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava